Projectkoor A325 herleeft

Na drie jaar stilte laat Projectkoor A325 weer van zich horen met een nieuw project. Met “Op het leven” als werktitel brengen we een ode aan het leven. Het repertoire is a capella en varieert van hedendaags op het grensvlak van klassieke en lichte muziek, tot wereldmuziek tot madrigalen en motetten uit de renaissance.

Op het programma staan onder andere stukken van Eric Whitacre, David Childs, Gunnar Eriksson, Moses Hogan, Thomas Morley en Guillome Costeley. 

Voor een impressie van de stukken kun je deze afspeellijst op Spotify beluisteren:

Van 1 oktober 2019 tot en met 28 januari 2020 zijn er wekelijks repetities op dinsdagavond van 19.45 u – 22.15 u (met uitzondering van de schoolvakanties en 19 november). Daarnaast zijn er twee repetitiedagen op zaterdag 2 november en 11 januari van 10 – 15.00 u. Het afsluitende concert is op zondag 2 februari. De repetities vinden plaats in Arnhem of Elst. De kosten voor het project inclusief bladmuziek bedragen 200 Euro.

We streven naar een bezetting van 20 zangers, verdeeld over de stemgroepen SATB. Van zangers verwachten we dat ze thuis studeren, zodat tijdens de repetities aan de samenklank en muzikaliteit gewerkt kan worden. Audities vinden plaats in september op afspraak.

Wil je je aanmelden voor het project, stuur dan voor 10 september een mailtje naar Maarten Hermse, projectassistent: maarten@ontrafelingen.nl en Hilde Gams, dirigent: info@wildegans.nl