Gevorderden

Percussielessen gevorderden

Tijdens diverse studiereizen naar West-Afrika en de opleiding West-Afrikaanse percussie aan het Conservatorium van Amsterdam heb ik me gespecialiseerd in diverse drums, ritmes en culturen uit Mali, Senegal en Ghana.

Mijn kennis en ervaring deel ik graag met anderen. In mijn lessen vind ik een prettige en open sfeer heel belangrijk. Waar nodig differentieer ik binnen de ritmes, zodat ieder zich in zijn/ haar eigen tempo kan ontwikkelen.WanneerVoor gevorderde spelers is er een keer per maand een lange les op zondag van 10.30 tot 13.30 uur. Voor de exacte data, zie de Agenda

In deze lessen worden Malinese djembé- en gongon-(doundoun)ritmes gespeeld, met veel aandacht voor timing en nuances binnen verschillende speelstijlen. Daarnaast worden ook Ghanese ritmes gespeeld. Het beheersen van de basistechnieken op djembé en een goed ontwikkeld ritmegevoel zijn een voorwaarde om in deze groep mee te kunnen doen.ProeflesHet is mogelijk een proefles te komen volgen om te kijken of je in deze groep past. Kosten van een proefles in deze groep zijn 20 euro.
Betaling gaat per 5 gevolgde lessen van 3 uur. De kosten zijn €140,- per persoon, inclusief gebruik van drums en stokken. Koffie en thee zijn eveneens inbegrepen.

Locatie: Oefenruimte in La Cappella, Oude Velperweg 36A, Arnhem.

Voor het laatste nieuws over de workshops check de Agenda of stuur mij een e-mail .