Wilde Gans Kamerkoor

In 2016 heb ik mijn eigen kamerkoor opgericht. In dit koor werk ik met semi-professionals en gevorderde amateurzangers. Momenteel bestaat het koor uit 14 zangers. Voor het volgende project worden nieuwe zangers gezocht. Per project kunnen geïnteresseerde zangers zich aanmelden voor auditie. De grootte en samenstelling van het koor kan per project variëren.
Na het eerste project dat in het kader stond van Onsterfelijke Muziek is het nu tijd voor de concerten van het tweede project “Een Muzikale Dag”.

Voor een nieuw project wil ik de bezetting uitbreiden tot een koor van 20 zangers. Op het programma staan a capella stukken van Schotse en Scandinavische componisten uit de romantiek en 20ste en 21ste eeuw met o.a. werken van MacMillan, Grieg, Smith, Alfvén, Bäck en Gade.
Repetities zijn op 8 vrijdagavonden in Ressen en op 3 zaterdagen in Arnhem. Start van het project is 15 maart, concerten zijn op 25 en 26 mei.
Heb je interesse om mee te doen, kijk dan voor verdere informatie en een indruk van het repertoire op de agenda.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van het Wilde Gans Kamerkoor stuur mij dan een e-mail, dan plaats ik je op mijn mailinglijst.