Zangdag in Zwolle

Op zaterdag 10 oktober organiseren we in Zwolle een zangdag!

Koordirigente Hilde Gams organiseert met enige regelmaat zangdagen en projecten voor geoefende zangers op een locatie in Elst langs de A325. Susan Visser is enthousiast deelnemer van deze zangdagen. Samen organiseren we nu een zangdag in Zwolle!

‘A325 goes A50!’

De Talenten Huiskamer stelt haar deuren hiervoor open en iedereen, die van een muzikale uitdaging houdt en zin heeft in een dag lekker meerstemmig zingen, welkom op 10 oktober. Van deelnemers wordt gevraagd vooraf de partijen in te studeren, zodat op de dag zelf vooral veel gemusiceerd kan worden! Kijk voor meer informatie op www.wildegans.nl

De zangdag staat in het teken van Hartzeer en het repertoire bestaat uit:

  • Fire, fire! My heart – Thomas Morley

Een 5-stemmig madrigaal (wereldlijk zangstuk) uit de renaissance, door de Engelse componist Thomas Morley, over iemand wiens hart in vuur en vlam staat.

https://www.youtube.com/watch?v=x2nRlVelF1U

  • Goodbye love – Ken Kraintz

Een 5-stemmig close harmony stuk over het wel moeten, maar niet willen verbreken van een relatie. De dicht bij elkaar liggende, spannende harmonieën benadrukken het schrijnende van de tekst.

https://www.youtube.com/watch?v=In9XLg8Pzlg

  • Psalmus CXX – Otto Olsson

In dit prachtige 4-stemmige koorstuk van de Zweedse componist uit de 20e eeuw Otto Olsson, bezingt de verbannen David zijn eenzaamheid; hij voelt zich getroffen door vijandige woorden die hem treffen als brandende pijlen.

https://www.youtube.com/watch?v=-ai_zaucC0M

Zaterdag 10 oktober 10.00 – 15.30 uur in De Talenten Huiskamer Zwolle, Goudsteeg 19

Kosten: 17,50 incl. koffie en thee

Tussen de middag houden we een ruime lunchpauze voor het nuttigen van eigen meegebrachte lunch en/of even te wandelen in het centrum van Zwolle.

Wil je verzekerd zijn van een plekje, meld je dan aan vóór 20 september!

Mail naar susan.visser@gmail.com om je aan te melden. Graag bij je aanmelding ook even je stemgroep vermelden in verband met de stembezetting. Graag tot ziens op 10 oktober!

Groet Hilde Gams en Susan Visser