Meld je nu aan voor het nieuwe Project van A325!

                Projectkoor A325

 Zoekt ervaren zangers en zangeressen voor het project 

           4 X M

Meesterlijke Morley-Madrigalen

                Meeslepende Monteverdi-en-Schein-Motetten

                Moederlijke Maria-liederen en

                Magnifieke Moses Hogan-Spirituals

Mooie meerstemmige muziek voor gemengd kamerkoor a capella!

De kracht van A325: Projectkoor A325 daagt je uit om je muzikaliteit te vergroten, je zangtechniek te verbeteren en je muzikale horizon te verbreden in een veilige setting, waarbij hard werken en goeie sfeer hand in hand gaan. Koorstukken uit diverse genres en stijlen komen aan bod, waarbij binnen elke stijl de diepte in gegaan wordt. Dirigente Hilde Gams kiest voor Projectkoor A325 repertoire dat zowel zanger als luisteraar kan raken. Ze zoekt naar thema’s waarmee iedereen makkelijk een verbinding zal kunnen leggen, ongeacht filosofische of spirituele voorkeur. Lichte muziek-zangers worden uitgedaagd de resonantie en muzikale lijnen van klassieke koormuziek te ervaren, klassieke koorzangers worden geprikkeld de energie van lichte muziek te voelen en zangers die van alle markten thuis zijn, kunnen sowieso hun hart ophalen!

Audities: Wil je auditie doen voor dit project, dan kan dat op een van onderstaande data. Geef in je aanmelding graag je stemsoort en voorkeursdag of dagdeel aan.

Aanmelden kan tot 12 oktober.

 Criteria: Om mee te kunnen doen aan het project wordt stemvastheid, gevoel voor ritme, helder stemgeluid en bereidheid om partijen zelfstandig thuis in te studeren gevraagd. Voor de auditie dien je een van te voren opgegeven stuk voor te bereiden, daarnaast worden ter plekke diverse zangoefeningen gedaan.

Praktische informatie:

Audities: 17/18 okt of 24/25 okt

Repetities: donderdagavonden van 20.00 tot 22.15 u van 12 november 2015 t/m 15 april 2016, met uitzondering van schoolvakanties.

Repetitiedagen op zaterdag 21 november en 6 februari

en zondag 20 maart van 10.00 tot 15.00 uur.

Locatie audities en repetities: Bechtschool Arnhem

Optredens zaterdagavond 9, zondagmiddag 10 april,

vrijdagavond 15 april en zaterdagavond 16 april 2016

Kosten: 190,- voor het hele project

Verdere informatie:

Hilde Gams, dirigente en initiatiefneemster Projectkoor A325

http://wildegans.wordpress.com  www.wildegans.nl  info@wildegans.nl