Wilde Gans Zangworkshops

Deze zangworkshops zijn bedoeld voor iedereen die van zingen houdt en behoefte heeft om zo nu en dan lekker samen te zingen. We maken verbinding door naar elkaar te luisteren en af te stemmen. Ambacht en bezieling gaan hierbij hand in hand. Repertoire kan heel verschillend zijn; wereldmuziek of folk, Nederlandstalig, een spiritual, renaissance, barok, romantiek en/of hedendaags klassiek. Soms studeren we iets in, soms laten we ter plekke iets ontstaan.

De ene keer zal het een laagdrempelige zangochtend zijn, waarbij we ter plekke eenvoudige liederen instuderen. De andere keer zal ik vragen vooraf repertoire in te studeren en zal er op muzikaal en vocaal gebied wat meer gevraagd worden. Een andere keer zal het er tussenin liggen: dan studeer je bijvoorbeeld één stuk van te voren in en zal er ter plekke nog wat ‘verrassingsmateriaal’ bij komen.

Heb je interesse en/of wil je graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Wilde Gans Zang en Percussie, stuur me dan een e-mail, dan plaats ik je op mijn mailinglijst.