Percussielessen

Ghanese twin bell

Twee keer per maand geef ik op zondag percussielessen in Arnhem. Van 10.00 tot 11.30 uur is er les voor beginners en mensen met enige speelervaring, van 11.30 – 13.00 uur voor gevorderden en mensen met wat meer speelervaring.
In de lessen komen diverse West-Afrikaanse ritmes aanbod uit o.a. Mali en Senegal. Er wordt gespeeld op djembés, doundouns en soms op diverse Ghanese drums. Daarbij is er aandacht voor speeltechniek, waarbij mijn uitgangspunt is: Hoe maak je vanuit je lichaam en de zwaartekracht contact met een instrument om zo tot een natuurlijke en organische manier van spelen te komen met een optimaal geluid. Daarbij is er ook aandacht voor nuances in timing, melodie en communicatie tussen de ritmes.
Kosten voor een losse les zijn 15 euro. Mocht je regelmatig willen komen, dan kun je ook kiezen voor een 6-lessenkaart van 80 euro. Voor aanmelden voor een proefles en/of meer info, stuur me gerust een mailtje.

Locatie: Oefenruimte in La Cappella, Oude Velperweg 36A, Arnhem.

Tijdens diverse studiereizen naar West-Afrika en de opleiding West-Afrikaanse percussie aan het Conservatorium van Amsterdam heb ik me gespecialiseerd in diverse drums, ritmes en culturen uit Mali, Gambia, Senegal en Ghana.

Mijn kennis en ervaring deel ik graag met anderen. In mijn lessen vind ik een prettige en open sfeer heel belangrijk. Waar nodig differentieer ik binnen de ritmes, zodat ieder zich in zijn/ haar eigen tempo kan ontwikkelen.

.