Spelen met stilte

Zondag 7 januari speel ik met Joep Everts in de zaal van La Capella. Wees welkom van 10.00 – 11.00 u. Inloop vanaf 9.30 met koffie en thee.
La Cappella, Oude Velperweg 36a Arnhem
Bijdrage naar draagkracht (richtprijs €10…)

Stilte kan ruimte geven, rust. Kan verbinding creëren. Creativiteit.
Stilte kan ook angst oproepen, ongemak. Leegte.
Vanuit al die stiltes kan muziek, klank ontstaan. Muziek die troost, wringt, beweegt, verbindt, pijn doet, heelt, inzicht geeft. Je weet nooit wat er ontstaat. Dat is het mooie én het spannende….Hoe verhoud je je tot die onzekerheid. En al die muziek komt en gaat. Het enige wat blijft is de aandacht van de musicus en de luisteraar.

In dit meditatieve concert combineren we zang, percussie, piano, klankschalen en handpan tot een uur durende luisterervaring. De muziek nodigt uit tot reflectie, ontspanning en soms meedoen. De stilte is een essentieel onderdeel van deze beleving. Je kunt zitten, liggen of rustig bewegen, al naar gelang je behoefte. Alle muziek is geïmproviseerd, voor de speler en luisteraar een unieke en inspirerende ervaring.

Zie verder de site van Joep Everts, die elke maand deze ochtenden organiseert: Spelen met stilte