Nieuwsbrief Zangdag 7 februari

Beste zangliefhebbers,logo_wildegans

Op zaterdag 7 februari aanstaande is er weer een A325-zangdag!
Dit keer met een informele presentatie om 15.30 uur voor vrienden en bekenden.

Op het programma staan twee sprankelende, 6-stemmige
a-capellakoorwerken uit verschillende stijlen, die mij en hopelijk ook jullie inspireren. Laat je verrassen en verruim je muzikale horizon!
Ik kijk uit naar een gezellige zangdag vol muzikale uitdagingen, capriolen en
‘algehele zielsverrukking’. 🙂

Repertoire:

Viva La Vida – arr. Jens Johansen (Vocal Line)
Opname: https://www.youtube.com/watch?v=AuJqaNt8mmM

Pulchra es tu Maria – Andrew Smith
Een opname staat op het spotify-album ‘Hymn to the virgin’ van Schola Cantorum

‘Viva La Vida’ is een bijzonder arrangement van Jens Johansen, artistiek leider van de populaire Deense vocal group ‘Vocal Line’. Het is gebaseerd op het nummer van ‘Coldplay’ met een poëtische tekst over de kringloop van het leven.
‘Pulchra es tu Maria’ is een prachtige compositie van de hedendaagse Noorse componist Andrew Smith. Het lied is een ode aan ‘de moeder der moeders’.

Iedereen die zin heeft om zijn tanden in uitdagende koormuziek te zetten en een dag lekker meerstemmig wil zingen is welkom. Van deelnemers wordt toonvastheid gevraagd en het is de bedoeling dat iedereen vooraf zijn/haar noten instudeert. Zo kan er op de dag zelf veel aandacht besteed worden aan de muzikaliteit en samenklank.

Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: OBS De Esdoorn, Chopinstraat 3, Elst (Gld.)
Kosten: €18,50 incl. koffie en thee

Wil je verzekerd zijn van een plekje, meld je dan vóór 31 januari aan via info@wildegans.nl onder vermelding van je voorkeursstem en/of stemsoort.

Voor meer info en een indruk van de zangdag van 22 november, neem een kijkje op de pagina van Projectkoor A325 en de vernieuwde foto-pagina op mijn site: www.wildegans.nl

Hartelijke groet,

Hilde Gams