Afstudeerconcert

Flyer afstudeerconcert

Sinds 2014 volg ik de hoodvak-opleiding koordirectie aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle bij Klaas Stok en Geert-Jan van Beijeren.
Op zaterdag 21 en zondag 22 april sluit ik deze contractstudie af met twee openbare concerten in Nijmegen. Op 22 april zullen mijn docenten ook aanwezig zijn om het concert te beoordelen.

Ik heb een afwisselend programma samengesteld met Marialiederen uit diverse stijlperiodes. Deels zijn het a capella koorwerken en deels werken voor koor, strijkersensemble, continuo en solisten. Naast het feestelijke Magnificat van Durante en het dramatische Stabat mater van Mäntyjärvi staan werken van o.a. Martinů, Poulenc, Mouton, Howells en MacMillan op het programma.
Speciaal voor deze gelegenheid heb ik een kamerkoor samengesteld met diverse amateur- en beroepszangers. Daarnaast verlenen acht leden uit het Van Wassenaer Consort hun medewerking aan dit concert.

Om uit de kosten te kunnen komen en het beroepsensemble te kunnen inhuren wordt een financiële bijdrage na afloop van het concert op prijs gesteld.
Je bent van harte welkom op zaterdagavond 20.00 u of zondagmiddag 15.00 u in de Petruskerk aan de Schependomlaan 85 in Nijmegen.
Op beide dagen is de zaal een half uur voor aanvang open voor publiek. Reserveren is niet nodig.

Hartelijke groet,

Hilde Gams