Steunactie musici Njawara, Gambia

Na het noodweer begin juli dit jaar

Tijdens mijn opleiding Schoolmuziek ben ik twee weken op studiereis geweest in Gambia. Daar maakte ik kennis met de sympathieke en inspirerende musici uit het dorpje Njawara. Ik heb met enkelen nog steeds contact. Onlangs hoorde ik van de noodsituatie in het dorp met letterlijk en figuurlijk noodweer voor de musici en andere dorpsbewoners. Zodoende heb ik met enkele oud-studiegenoten een steunactie opgezet in de vorm van een crowdfunding. We zijn al een heel eind op weg, maar hopen op nog wat meer donaties om ze nog een extra steun in de rug te kunnen bieden. Zodoende deel ik dit nu ook hier. Elke bijdrage is welkom.

Mocht je iets kunnen missen, ga dan naar https://www.gofundme.com/f/steunactie-voor-musici-in-njawara-Gambia

Campagnefilmpje: https://www.youtube.com/watch?v=ClpLDErhkf4
NB. Tegen het eind van het filmpje word ik persoonlijk toegezongen door Laliya Faye, een van onze docenten destijds, als dank voor het opzetten van deze actie. “Binta Barjo” is mijn Gambiaanse naam, gekoppeld aan mijn naamgenoot in het dorp.

De actie loopt nog tot 14 november.